O nama

O nama

o_nama_02Preduzeće Miadria pomoći će i Vašem preduzeću da u potpunosti iskoristi vrednost poslovanja u oblaku.

Grupa preduzeća Miadria imaju već 8 godina iskustva u pružanju konsultantskih usluga preduzećima svih veličina u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji.

Kao Google Apps for Work partneru naša specijalnost su Google Apps: set poslovnih aplikacija za preduzeća koja žele bolju komunikaciju, saradnju, veću efikasnost, produktivnost, raspoloživost i sigurnost u poslovanju. Naši konsultanti sertifikovani po Google standardima su specijalisti za tehničko uvođenje i integraciju Google Apps sa postojećim sistemima u preduzećima kao i za upravljanje promenama koje donosi novi način rada i funkcionisanja unutar preduzeća te rešavanje poslovnih problema koristeći modernu tehnologiju.

Uz Google Apps možemo Vam ponuditi i ostala rešenja u oblaku poput IBM Connections i IBM Verse koji će omogućiti izvanrednu saradnju kroz poslovnu društvenu mrežu što će Vam omogućiti da iskoristite vrednost društvenih mreža unutar svog preduzeća, a kroz IBM Verse i fantastični način deljenja zadataka i praćenja efikasnosti svojih kolega.

Cisco Meraki je rešenje mrežne opreme prilagođeno korisnicima aplikacija u oblaku koje nudi Miadria. Meraki ima bežične pristupne tačke, switcheve, rutere i firewall/VPN koncentratore  uz mogućnost upravljanja mrežom, računarima i uređajima iz oblaka, kao i iskorišćenje svih prednosti oblaka u delu networkinga.  Za Meraki možemo ponuditi izradu prilagođenog rešenja za preduzeća, instalaciju sistema kao i edukaciju i konsultantske aktivnosti vezane uz korišćenje sistema.

Amazon Web Services nude najbolju Infrastructure-as-a-Service uslugu na svetu i uz Miadriju možete dobiti prilagođeno rešenje kojim ćete svoju postojeću infrastukturu zameniti na vrhunskoj, skalabilnoj i troškovno povoljnijoj infrastrukturi AWS. Ukoliko ste još nesigurni da li je oblak prava stvar za Vaše preduzeće, Miadria i Amazon mogu  za početak omogućiti korišćenje hibridnog oblaka, npr. implementaciju backup i disaster recovery rešenja u oblaku i time za početak možete imati jednu veliku brigu manje.

Od Google rešenja u našoj ponudi još možemo izdvojiti i Google rešenja za korporativno pretraživanje koja omogućuju povezivanje svih internih sistemai njihovo pretraživanje sa centralnog mesta kako bi svi zaposleni u delu u kojem imaju ovlašćenja i prava mogli da dođu do informacija koje su im potrebne onda kada su im potrebne, a kompanije njime mogu unaprediti i svoju prodaju preko interneta. Tu su i Google Maps rešenja za izgradnju GIS sistema baziranog na Google tehnologiji i Google mapama.

Miadria svoje klijente doživljava kao svoje partnere. Radujemo se Vašem kontaktu kako bi zajedno pronašli način na koji ćemo Vam pomoći da iskoristitite nove tehnologije a naše iskustvo i dugogodišnji rad sa novim tehnologijama garancija su uspeha projekta.

Današnje tehnologije i usluge omogućavaju doslovno sve a preduzeća koja su zarobljena u starim obrascima ponašanja i u starim tehnologijama svaki dan zaostaju u tržišnoj trci. Na jednoj konferenciji smo čuli jednu izjavu koja daje povoda za zamisliti se – nekad su preduzeća mogla biti ta koja su tehnologije usvajala pre ili kasnije, ali danas uz oblak i mogućnosti promene načina poslovanja više ne postoji prostor za kasno usvajanje novih tehnologija već se može dogoditi da će ta preduzeća koja ne uhvate voz promena i fleksibilnosti jednostavno prestati da postoje.

Razmislite o tome i obratite nam se kako bi zajedno pronašli put kojim ćete krenuti u promenu i svom preduzeću osigurati pobedu na tržištu.

Miadria nije informatička kuća već je naša specijalnost pronalaženje tehnoloških rešenja za poslovne probleme. Obratite nam se na adresu serbia@miadria.com i podelite sa nama svoja razmišljanja a mi ćemo se potruditi da Vaši problemi budu rešeni.